kurtlar vadisi pusu

kurtlar vadisi teror rtuk destek kampanyasi

Arkadaslar gördüğümüz kadarıyla KVTEROR ün kapatılmasına sevinen bir ziyaretçimiz dahi yok. Şimdi tüm ziyaretçilerimizi en azından bir kez "444 1 178" nolu RTUK ü arayarak tekrardan geri dönmesini sağlamak. Eğer her ziyaretçimiz buna destek olursa sesimizi duyurma şansımız olacaktır. Milyonların beğenerek izlediği KURTLAR VADİSİ TERÖR için haydi RTUK'ü arayarak protesto etmeye.

89 yorum:

Adsız dedi ki...

Kardes!!!

Milyonlarca Kisinin Izledigi Bir Dizi'nin Devaminin Senaryosu Yazilip Organize Edip Ilk Bölümü yayina sürülüyor.


Bu Dizinin Ilk Bölümüne Seyirci ilgi Duyuyor Mu???.....


.....Evet, Duyuyor hemde 30 Milyon Insanimiz.


Bu 30 Milyon Izleyicimiz (Ben de dahil) tam 1 Haftadir "Kurtlar-Vadisi-Terör'ün" 2. Bölümünün yayinlanmasini Bekliyorduk.

Internet Sayfalarinda "2. Bölüm Fragmani" diye Videolar bu heycani daha da güclendirirken, herkes Televisyonun karsisina gecip ailesi ile hos ve heycanli bir aksam gecirmek istegile "SHOW TV" ekranlarina baglanirken iste böyle bir Altyazi Karsimiza cikiyor:

KURTLAR VADISININ SAYGIDEGER IZLEYICILERI,

23 yildir Türkiyenin gününü kana bulayan, ufkunu kapatan ve gelecegini körelten terör belasinin arkasindaki karanlik gerçekleri konu edindigimiz dizimizin yeni bölümlerine gelen yayin yasagi fiili bir durumdur.

Bildiginiz gibi, önyargili karalama kampanyalarina ragmen Kurtlar Vadisi Terörün birinci bölümü yayinlanirken, bütün ülkede televizyon izleyenlerin yarisi nefeslerini tutmus, her kesimden 30 milyon insanimizin yüregi birlikte çarpmis, eserde su veya bu kesime karsi en küçük bir ayirim ve asagilama görülmemistir Buna ragmen geçtigimiz Pazartesi günü itibariyle fiili sansür çarki dönmeye baslamis, hiçbir demokratik hukuk devletinde görülemeyecek bir uygulama ile dizimizin yayimlanmasi imkânsiz hale getirilmistir Ya Kurtlar Vadisi yayindan kalkacak ya da kanalin yayin izni iptal edilecekti

Yapimci olarak bizim yaptigimiz 30 milyon vatandasin takdirini kazanan sanal bir gerçekliktir ama bu kitlenin begenisini hiçe sayan sansürcü zihniyetin yaptigi somut bir gerçekliktir Zira, dizinin henüz sadece bir bölümü yayinlanmis ve bu bölümde herhangi bir sakinca görülmemis oldugu halde sonraki bölümler, ismarlama bir takim kaygi ve tahminlerden hareketle agir sekilde suçlanmistir.

Oysa Kurtlar Vadisi, daha birinci bölümün ilk sahneleriyle birlikte bu ülkede her seye ragmen herkesin kardes oldugu bilincini pekistirmek için en etkili örnegi vermistir Dizinin en güçlü mesajlarla vurguladigi Kürt ve Türkün kardesliginden rahatsiz olanlar Kurtlar Vadisini suçlamis, yayin engellenmistir

Kurtlar Vadisi, yaklasik çeyrek yüzyil boyunca bu ülkenin 40 bin insanina kiyan senaryoyu yazdiran ellerin parmak izlerini sanal labaratuarda teshis edecegi için mi linç uygulamasina hedef olmustur?

Kurtlar Vadisi, kanli sürecin yolaçtigi dolayli-dolaysiz 300 milyar dolarlik kaybin hesabini sorgulayacagi için mi sakincali bulunmus ve susturulmak istenmistir?

Ancak, Kurtlar Vadisinin yapimcisi olarak PANA FILM, bu konuda ve her konuda sözünü bir sekilde söyleyecek, televizyonda olmazsa sinemada, dijital platformlarda veya internet araciligiyla siz saygideger izleyenleriyle bulusacaktir

Saygilarimizla

PANA FILM

Iste Bu Aciklamayla "PANA FILM" Kos Koca "KURTLAR-VADISI-DESTANINI'N"

Burda daha Baslamadan Sonunun Geldigini Diyor

Simdi Buna Ne Demeli Kardes???
......

"CEVABI DA SIZDEN GELDI BLOGCU KARDESLER"

Bu na nedemeli???....

Tabiki Hayir Demeli

PROTESTO KAMPANYASINA KATILIN "KURTLARVADISITERÖR" DESTANI DEVAM ETSIN

By Erol.K

Adsız dedi ki...

Bu ne terbiyesizlik Kardesim, böyle bir filmi Amerika yapsaydi hic itraz etmeden kuzu kuzu insanlara izletirdiniz. Kürtler (gercek olanlari) ve Türkler asirlardir beraber yasamislar simdi ne degisti. Ben bir Laz usagiyim, simdi cikip diyormuyom ki ben Lazistan istiyorum diye. Arkadaslar bizi birileri gercekleri anlatmaya calisiyor ama hep engelleniyor.
Ben kiniyorum bu RTÜK´ü, insallah kendine gelirde bizde severek izledigimiz Diziye kavusuruz...
Musa Kocamanoglu, Türküm, Lazim, dogruyum. Benim Vatnimin bir santimine Canimi veririm...

Adsız dedi ki...

Ben hollandada yasayan bir turk vatandasim.. Kurtlar vadisi cok anlamli guzel bir dizi. Burda bu diziye yogun ilgi var.. Her defasinda yeni bolumu gore bilmek icin sabirsizlikla bekliyorum. Bugun dort gozle beklerken ani bir karardan yayindan kaldirildi. Anonymous Said senin dediklerine aynen katiliyorum cok haklisin. Baska birsey olunca yayinlaniyor ama gercekler her nedense yayinlanmiyor. Insallah rtuk kararini degistirirde kurtlar vadisinin devamini gormek nasip olur.

Adsız dedi ki...

Bende Fransada yasiyorum, bu aksam 30 milyon kisi gibi Tv'nun önüne gecip bekliyordum. Fakat...
Arkadasin dedigi gibi, diziyi amerika yapmis olsaydi hic kimse sesini cikartmadan yayinlardi. 21'inci yuzyilda, bagimsiz bir ülkede türkiye gibi bir ülkede, böyle bir sey yasanmasi utanc verici...

Adsız dedi ki...

ARKADAŞ O SAATTE PORNO FİLİM OYNATSALAR KİMSENİN GIKI BİLE ÇIKMAZ MEDENİYET DER GEÇERLER

Adsız dedi ki...

Arkadaslar be almanyada yasiyorum, tam bir haftadir ailecek heycan ile bekledigimiz kurtlarvadisi terörü izlememizi engelleyenleri kiniyorum, tekrar yayinlanmasini diliyorum. Bu konuda söylenecek cok amma cok seyler var amma baska lagalugaya gerek yok. Lafin tamami deliye söylenir.
Saygilarimla.

Adsız dedi ki...

Sayin saygi deger Rtük yöneticileri su günler de Avrupa birligine girmeye hazirlandigimiz dönem de Büyük ilgiyle izlenen bir diziyi kaldirarar bazi aydin gecinen kisilerin agzina bakarak bu dizi yi kaldirtiniz ben size soruyorum o aydinlar da gazeteci degillermi sunu söyle diyim Fatih Altayli o cocugu o gibi gezmedigi kanal kalmadi bu nasil gazetecilik anlayisi beyefendinin bu resmen sansür degilmi nasil oluyorda buna karsi cikmiyor yok sa oda PKK yandasimi anlayalim yada Rtük PKK bir kolumu Sevgi Ve saygilarimla
Yavuz Deniz

Adsız dedi ki...

Arkadaslar ben belcikadan yaziyorum
ve morelim cok bozuk boyle bisey olamaz kardesler.
Dogrulari soyleyen bir diziyi nasil kaldirirlar cok sinirlendim anlatamam.Napip etip bu diziyi desteklememiz lazim geri getirebilmek icin. Haydi kardesler kurtlar vadisine destek verelim ve rtuk'u arayalim.
Saygilarimla

Adsız dedi ki...

ben hollandada yasayan bir turk vatandasiyim dun aksam isten ciktim ve kosa kosa eve gittim. orturdum televizyonun karsina film basliyacak diye ama nafile baslamadi birturlu. o rtuk mudur nedir onu bana versinler ben onlarin kafalarini kirayim.film gercek hayatta neler oluyorsa onu anlatiyorlar ama acik sacik bir film olsa onu izletirler millete. haydi destek kurtlar vadisi terore.

Adsız dedi ki...

ben hollandada yasan bir turk vatandasiyim. bir haftadir dort gozle filmi bekliyorum ve sonra ne duyuyorum film kalkmis. o rtukmudur nedir kurtlar vadisi teroru kaldiracaklarina oyle yeni yeni programlar yapiyorlar, gereksiz seyler onlari kaldirsinlar. bu filmde gercek hayatta neler oldugunu anlatildigi icin korkularindan kaldirdilar.

Adsız dedi ki...

ben hollandadan bir izleyicigim.
kurtlar vadisi teroru kaldirmak ellerine ne gececek anlamiyorum.
umarim yeninden yaninlarlar yoksa o rturkun sitesi birdaha hic acilmaz. bence bu dizi ustduzey dekileri SIKISTIRDIGI icin bu fevkaledenin fevki diziyi yayindan kaldirmak istiyorlar. bukadar guzel bir dizi kaldirinca ellerine ne gececek acam anlamiyorum eger anlaya birisi varsa anlatsin.

Adsız dedi ki...

sayin RÜTÜK yöneticileri sizin baska hic bir isiniz yokmu sacmalik yapmaktan baska aldiginiz parayi hak etmiyorsunuz binlerce sevyesiz programlar varken TÜRKIYENIN GECMISTE VE GELECEKTEKI OLAYLARINI YÜCE TÜRK MILLETINE göstermek ve onlarin gözünün acilmasini saglamk icin ugrasan bu insanlari neden kisitliyxorsunuz

bence TÜRK milletinin gözünün acilacagindan korkup yerinizden indirileceginiz düsündügünüz icin böyle sevyseizce seylere bas vuruyorsunuz unutmayinki bu kimsenin yanina kalmaz üc bes capulcu icin bu diziyi yayindan kaldirdiginiz icin sizleri kiniyorum ve ALLAHA HAVAL EDIYORUM YÜCE ALLAHIM SIZI EN GÜZEL DERECEDE CEZALANDIRACAKTI SIZI KOMINISTLER

bu vatani sizin gibi bilgisizlere verende suc def olun bizim vatanimizdsn

ben ve benim gibi millyonlarca insan var sizleri istemeyen

EY TÜRK MILLETI SIZLERI BU DAVAYA DAVET EDIYORUM

KURTLAR VADISI YANLIZ DEGILSIN ARKAQNDA MILLYONLARCA TÜRK KANINA SAHIP TÜRK EVLADI VAR SAYGILAR




KAYSERILI ORHAN

Adsız dedi ki...

Suraya bak,
Böyle bir diziyi nasil kaldirabilirler??
Düsünce özgürlügü diye bir sey! Sonra da kimse benim karsima gecipde "Türkiyede insan haklari var" demesin. Ap acik bir delil iste. Eger insan haklari olsaydi, 30 milyon kisnin izledigi bir diziyi kaldiramazlardi!

Adsız dedi ki...

Kurtlar Vadisisi'ni kapatdiranlar bir yerlerine Kina yakarlar. Ben anamiyorum, dogruyu göstert'mek yanlis'sa o zaman bu Dizi'yi kapatanlarin her terör olayinda Parmaklari var. Dizi'yi kapatdiranlara yaziklar olsun, tüm oyuncularin ekmek parasila oynayanlari Allah kahretsin.

Adsız dedi ki...

Insallah Kurtlar Vadisi Terör Dizi'yi Sinemafilimi olaraktan cikartirlar, o zaman 7 kes bakicam ve tüm Kurtlar Vadisi ekibine cok tesekkür ediyorum böyle güzel, mükemmel, sahane bir Dizi'yi yapdiginis icin.

Adsız dedi ki...

Ben almanyadan bir izleyecegim
Ben de hak veriyorum insanlarin gözü acilacak diye korkuyorlar terör de gercekten ne oldugunu ögrenecekler diye korkduklari icin bu mükemmel diziyi yayindan aldilar.


Bu vatan hepbimizin vatani ne olup ne bittigini ögrenmek herkezin hakki. Lütfen bizi bundan mahrum etmeyin. sizden ricaediyorum bu dizi yi yeniden yayina koyun.



bunlara yazanlar KURTLAR VADISI nin sadece yüzde bir seyicileri eminim bütün kurtlar vadisi izleyiceleri elinden gelse bu dizi yi geri getirmek isterler ama yapamadiklari icin sizden yardim istiyoruz!!!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

TÜRK INSANINI 1001 GECE MASALLARIYLARLA UYUTUP BU ÜLKENİN GERÇEKLERİNİ SAKLIYAMAZSINIZ! AYRICA RTÜK OZEL BİR KANALDAN TEHDİT YOLULA BU DİZİYİ YAYINDAN KALDIRIYORSA? INSANLARIMIZIN RTÜKTEN'DE ŞUPHE DUYULMASI GEREKİR! VE PANAFILMDEN RICAM BU ULKEYİ SEVİYORLARSA DİZİYİ YA DİJİTAL PLATFORMA YADA SİNEMAYA TASISINLAR! UNUTMASINLARKİ TURK İNSANI DAİMA ARKALARINDA!

AMG_91X dedi ki...

bögle bir diziyi nasil kaldirlar
bilirler bögle bisey olamaz

Adsız dedi ki...

ben almanyadan ,
ilk önce rtuk pisligi su ucankus pazar keyfi ve mehmet ali erbil gibi pustlarin programlarini iptal etsin cünkü gercek ahlak bozucu ve haysitsizlik bu yayinlarda yapiliyor. kurtlar vadisi kadar tas düssün basiniza rtuk. insanlari aydinlatan türkün ve kürdün esasen kardes oldugunu anlatan bu diziyi engelleyen gercek pkk yanlisidir bence.ve unutmasinlar ki adalet bir gün tecelli edecektir, Bu insanlari birbirine kirdiranlar ayni rtuk pesevenkleri gibi cinslerin Allah belalarini versin..

Adsız dedi ki...

Bu ülkede iyi birşeyler yapmaya çalışanlar hep engellenmiştir ama böyle gitmez kurtlar vadisini durduranlar düngece yerine konulan programı niye durdurmadılar açıkçası amaçları belli olacaktı degilmi..?

Adsız dedi ki...

yıllarca amerikan filmlerrini allaya ballaya izlettirdiniz helal olsun size amerikan emperyalizmini benimseyen insanlar kendi ülkenide amerikanın boyundurugu altında yaşıyoruz helal olsun hepimize indirelim türk bayragını koyalım bir amerika bayragı hiç degilse ne oldugumuzu biliriz degilmi..m.52

Unknown dedi ki...

kurtlar vadisi terör şiddet nedeniyle kaldırılmamıştı. 23 yıldır bir fiil milletimizin kanını döken kansızların nasıl örgütlendiğini, kimlerden destek aldıklarını, milletin içine kadar nasıl sızdıklarını anlattığı için ve bu gerçeklerin duyulmasından ve terörden rant kapmak isteyen kurum kuruluş veya kişilerin duyduğu rahatsızlık nedeniyle kurtlar vadisi terör feda edilmiştir.

Unknown dedi ki...

kurtlar vadisi terör şiddet nedeniyle kaldırılmamıştı. 23 yıldır bir fiil milletimizin kanını döken kansızların nasıl örgütlendiğini, kimlerden destek aldıklarını, milletin içine kadar nasıl sızdıklarını anlattığı için ve bu gerçeklerin duyulmasından ve terörden rant kapmak isteyen kurum kuruluş veya kişilerin duyduğu rahatsızlık nedeniyle kurtlar vadisi terör feda edilmiştir.

sakura dedi ki...

kurtlar vadısı teror dızısınınn yayından kalkmasınaa vesıle olann yazarlarımız ve duyarsız vatandaslarımız guney doguda verılen mucadeleye tanıklık etmısler mi?
*****DEMENTE*****

MeHmEt-(ÇiK) dedi ki...

guneydoguda askerlık yapmıs bırı olarak terorden dolayıı turk askerının ve turk halkının vermıs oldugu mucadeleyııı acık yureklılıklee tv ekranlarına tasıyan pana flım ve tum kurtlar vadısı ekıbınee yapılan bu haksızlıgı şiddetle kınıyoruz bizz. turk gencleri olarak kurt halkına deil bu bayragaa ve turk askerıne sılah sıkanlara dusmanız

Adsız dedi ki...

ya benim anlamadıgım bu film en azından 1yıl önceden beri cekimlerine başlatılmıştı ozamanlardan neden kimse cıkıpta demedi bu film cekilemez evet bende doguluyum muş.luyum ama benim terör olmadıgım için bu filmi yeniden vizyona grmesini milyonlarca kişi gibi istiyorum.MURAT SAYLILARIMLA ARZ EDERİM inş.haftaya kurtlarvadisi günü perşembe günü yinede 22de evlerimizde seyredebilcez.

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR RTÜK ZATEN BU HÜKÜMETİN
MAŞASI "ABİM NE DERSE O OLUR DİYO " BAŞKA NE YAPILIR Kİ GÜNEY DOĞUDA OLALANI BİTENİ GECMİŞTE VATANDAŞA GÖSTERMEK İSTEMİYORLAR NASI OLSA SECİM YILINDA YIZ VE AKP 1 PUAN DAHA KAZANDI BU BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCELERİM,FAKAT VATANDAŞ OLARAK
RTÜK BUNU YAPMASI GEREKİRDİ HER AKŞAM TELEVİZİYONDA AMERİKAN MAFİYA VE TEROR FİLMLERİ GÖSTERİLİYOR NEDEN ONLARA İZİN VERİLİYORDA KURTLAR VADİSİ-TERÖR DİZİSİNE İZİN VERİLMEDİ BİNUN YASAKLANMASINDA SECİM PROPAGANDASI VAR.DİYARBAKIR BELEDİYE BAŞKANI PKK TERERÜSLERİNİN CENAZELİRİNE GİDİYOR DEVLET BUNA GÖZ YUMUYOR NEMİŞ EFENDİM KURTLAR VADİSİ KIŞKIRTICI MIŞ.. MIŞ MASAL

Adsız dedi ki...

böyle sey olmazki kurtlar vadisi terör dogrulari aciga cikariyor diye yayindan kaldirmaya hakkiniz yok baska film leri görüyoruz kendi ülkemizin filmini mi göremiyecegiz . yaptiklari bence hic dogru degil. yanidan kaldiranlari protesto ediyorum sizde katilin arkadaslar!!!!

Adsız dedi ki...

Internetteki PKK siteleri haftalardir Kurtlar vadisi kaldirilsin diye kampanya yapiyor. Aferim kaldirilsin diyenlere, ekmeklerine yag surdunuz.

Adsız dedi ki...

ARKADASLAR 2.BÖLÜM www.ebay.de de
hemen girin ve satin alin lo

Adsız dedi ki...

Eskişehir de yaşıyorum. Kurtlar Vadisini beğenerek izledim. Ayrıca dizinin oynadığı saatlerde sokakların bile boşaldığına şahit oldum. Kurtlar Vadisi dizinisinin birinci bölümünü kaçırdım fragmanlarla bazı sitelerden parçalarını görerek idare ettim. Dört gözle ikinci bölümü bekliyordum ki o da ne! Hani fikir hürriyeti dedim. Oysa ki dizide anlatılanlar kaldırma gereği sayılamayaz. Bu tip gerekçeler geri kafalı düşüncenin eseri olduğu belli. Böyle mi gireceğiz AB ye. Başka diziler de vardı.RTÜKe ne bağışlayarak yayın hakkı elde ettiniz diye millet olarak sormalımıyız acaba. Türkiye'ye canımız bin kez, bayrağımıza kanımız son damlasına kadar feda olsun ama milletin özgürlüğünü kısıtlayanlar da silkelenip kendine gelsin ya da istifa etsinler. Bu tip insanlarla değil AB ye girmek, tuvalete bile gidilmez. Teröre karşı mücadeleyi anlatan diziyi kaldırmak kahrolası PKK nın bayrağını taşımaktır. Buraya yazmakla olmuyor öyle doluyum ki sadece bir paragrafı yazabildim. Eğer tekrar yayına koyulmazsa bir özgürlük daha öldü başımız sağolsun.

Adsız dedi ki...

bu diziyi yasaklayan adiler siyonist ve emperyalist kimselerdir ki halkimiza uyanma gercekleri görme sansi vermek istemiyorlar

Adsız dedi ki...

Arkadaslar Almanyada 16 Senedir yasiyorum Türkiye hasretiyle yananlardan biriyim. O güzel Insanimizin Uyanmasini Istemiyenler var. Izin vermeyelim. Bu Vatan bizim ve bizim Kalacaktir.Hepimizle beraber. Uykuya son . Irak a bakin. Uyudularda sonlari ne oldu.Allah(C.C) hepimize kuvvet versin. Saygilarimla.N.Arslan

Adsız dedi ki...

Allahindan bulsunlar bunu yasaklayanlar.
Gercekleri hic kimse gizleyemez buna tayyip beyinde hakki yoktur
MHP yükselecek diye yasaklandi bu film. Gercekler göz önüne cikinca milliyetcilik tirmanacak ve MHP gelecek secimde iktidar olacak. Tayyip bey birak kurtlar vadisi ile ugrasmayi

Adsız dedi ki...

yazıklar olsun.türk oldugumuzdan utanacak hale getirdiniz.kimlerden emir aldınız?kürtlerden,amerikandan
YAZIKLAR OLSUN!!!bi vatanı satmadıgınız kaldı,o da şüpheli.milliyetçilik duygularının tavana vuracağı bi diziyi yayından kaldırdınız,demekki biz azınlıktayız,YAZIKLAR OLSUN...

Adsız dedi ki...

ya bize ne oldu???bizim üzerimizde ne oyunlar oynanıyor?hiçkimsenin umrunda deil,YETER ARTIK SİLKİNME ZAMANI GELDİ,UYANALIM ARTIK.uyanmassak aynı ırak gibi oluruz.biz eskiden böle deildik,en ufak bişeyde cok büyük tepkiler verirdik,şimdi hiç bi tepki yok,acaba bizi sindirdiler mi?günlerdir yayın yapan pkk kanalları istedikleri emellere ulaştılar,aglamayana meme yok.azınlık cogunlugu mu yönetiyor?ARTIK UYANMA ZAMANI GELDİ.birlik olalım bizi kimse bölemesin,bu iktidarla da zor ama.en büyük bölücü tayyip erdoğan.4 senedir memleketin bütün temel taşlarını yoketti.tekrar temel taşları inşa etmemiz lazım.ARTIK UYANALIM

Adsız dedi ki...

Bu noktada birilerinin aslında, ince ince neden korktuğunu bildireyim.

Ortada görünmeyen bir genç var... Şu veya bu vilayet lisesini tamamladıktan sonra, üzerinde acemi terzi elinden çıkmış soluk ve buruşuk bir ceket ve pantolon, çekingen ve kaygılı, yılgın ve kuşkulu, dilsiz ve iddiasız, sokaklardan kırgın kırgın ve hep yere bakarak geçen genç adam...

Bu genç adam; ortalıkta görünmeyen bu genç adam, köylüsünden üniversitelisine kadar şu müşterek vasıfların tablosunu çizer:

Apışmış ve donmuş... Eşya ve hadiselere hakim ve başından sonuna kadar tezatsız bir oluş çizgisi üzerindeki insanların emniyet hissinden uzak... Yırtık, şirret, arsız mizaçlara yabancı... Hakkın söylenemez ve konuşulamaz bir şey olduğunu görmekten gelen bir tevekkül içinde.

Bu genç adama dikkatle bakarsanız, onu, Firavunun Piramidine taş taşıyan bir esir sanırsınız... Halbuki, o bu vatanın sahibidir.

Bu genç, Anadolu genci!!!

Düne kadar bu genç adam, inanılmış bir dava etrafında va ancak ev sahibine düşen bir çile borcu altında, Viyanadan Yemene kadar bütün taarruz ve müdafaa yollarımızı al kanıyla asfaltlamış, böyleyken hor görülmüş ve değerlendirilmemiş; bugün ise -ne siz sorun, ne ben söyleyeyim- yakasının içinde büzülmüş kalmıştır.

Buğünün genç adam tipini, dedesi başka, babası başka, camisi başka, okulu başka, mahallesi başka, meydanı başka, köyü başka, kasabası başka; kitabı, dergisi, gazetesi başka başka istikametlere çekerken, o, sadece bir bünye sırryla ayakta kalabilmekte ve bin yıllık Anadolu tarihinin hazin ve değişmez oluşumuna bağlı, her şeyi boyuna içine akıtmakta, içinde biriktirmektedir.

Ortalıkta görünmeyen bu gençtir ki, Türk gencinin hakiki tohumu ve tohumluğudur; ve bütün dava, cemiyet meydanında onun sayedar ağacını yetiştirmekten ibarettir.

Bu genç olma ve oldurulma yolundadır.

İşte bundan donlarina ediyorlar.

Kurtlar Vadisi ekibindeki arkadaşlar, korkmayın biz sizdeniz ve siz bizdensiniz.

İmza: Türk Halkı

Adsız dedi ki...

açın bu türkiyenin önünü artık. birazcık gerçeklere dokunuldumu hep skandal yeter artık aloooooooooo bu millet yıllardır yalanla uyutuluyo bizi bize wurduracaklar beceremediler wurmayın diyeninde sesini keserler elbet...

Adsız dedi ki...

ABİ SEN BU DİZİNİN HAYATA GEÇİRİLMESİNE MALZEME OLAN PKK BELSINI ÖNCEDEN ÖNLEMİNİ ALIP DOĞU VE GÜNEYDOĞU BÖLGELERİNİ BAŞI BOŞ BIRAKIP EĞİTMEZ BU TOPRAKLARDA 700 YIL KÜRDÜ,TÜRKÜ,LAZI,ÇERKEZİ,ARABI MÜSLÜMANI VEYA GAYRİ MÜSLİMİN NASIL BİR ARADA BARIŞ İÇİNDE YAŞADIĞINI ORDA VEYA BU TOPRAKLARIN DOĞUSUNDAN BATISINA ANLATIP İNSANLARIN BEYNİNDE BUNU YAŞATMAZ CAHİLBIRAKIRSAN("KİMSE KUSURA BAKMASIN CAHİLLİKTEN KASTIM BİZİ BİLİNÇLİ OLARAK GEÇMİŞİ HEP YALAN SAÇMA SAPAN HİKAYELERLE KANDIRIP BAZIKESİMLERİN DOĞRULTUSUNDA BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRÜCÜ YAŞANMAMIŞ OLAYLARI SANKİ YAŞANMIŞ GİBİ BİRDE ABARTARAK ANLATIP YILLARCA YOK EZAN ŞÖYLE OKUNSUN,BİLMEM GENÇ NELER,KAÇ KUŞAĞI,SAĞ SOL BU ARADA BİNLERCE ORTA VE KÜÇÜK ÇAPLI OLAYLAR SON OLARAKTA PKK OLAYI ") YANİ SEN SAHİP ÇIKMAZDA ORALARI BİR KENAR MAHALLEGİBİ GÖR ZATEN ADAM CAHİL BİRDE İŞ YOK ONDANSONRA ELİN ADAMI GELİR ÜÇBEŞ KURUŞ ELİNE PARA VERİR ARDINDANDA SİLAHI UZATIR HAYDİ DAĞA SEN BUNLARA YILLARCA GÖZYUM BİR DİZİ ÇEKİLDİ DİYE KIYAMETİ KOPAR BIRAKIN BU İŞLERİ ARKADAŞ HALK ARTIK UYUMUYOR HERKES NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR ONUN İÇİN BUDİZİYİ ACİLEN HATTA HEMEN YAYINA SOKUN.!!!
{"BİR YERİN VE O YERDE YAŞAYAN İNSANLARIN ASKERİ GÜÇLE ANCAK MADDİYATINA SAHİP OLABİLİRSİNİZ , AYNI YERİ EĞİTİP ONLARA YÖNETİM BİÇİMİNİZİ DİNİ VE İNSAN OLARAK NASIL YAŞANMASI GEREKTİRDİĞİNİ ANLATIR ÖĞRETİRSENİZ O YERE HEM MADDİ MEMDE MANEVİ OLARAK SAHİP OLURSUNUZ"} TABİ BUDA ORTA VE LİSELERDE SEX DERSİ VEREREK OLMAZ

Adsız dedi ki...

mrb ben kütahya merkezden yazıyorum kardeşlerim bu millet illa aşk dizilermi izleyecek biraz gerçekler ortaya çıktımı bu nası türkiye ya bu nası rtük anlıyamadım gitti eğer bu dizi yayınlanmassa bu kardeşlerimiz bidaha televizyon filan bakmazlar ben bakmıyorum bu kurtlar wadisi olmadan

Adsız dedi ki...

yahu arkadaşlar rtükte mi amerikan uşağı olmuş ya bu kadar mı düştük bz.yaşanmış olan şeyleri neden insanblara göstermekten kaçınılıyor ya.bunlar yaşanırkn niye hiçbişiy yapamadınız.şimdi bu diziyi kaldırınca o yaşanılanlar unutuluyomu böyle kolay mı sanıyosunbuz herşeyi.peki ölen o kadar askerin insanın hesabını kim vericek.30000 bin insan ölüyo bu yüzden ama 13000 kişi bunları görmk istemiyo diye kaldırılıyo bu dizi.
ölen 30000 insan kmsenin umurunda diil mi ya ki hala ölümnler dewam ediyo.ztn bu ülkenin başındakiler
amerikn köpekliği ypmaya dewam ettikçe bu ölümler dewm eder gerçekler böyle hep saklanı vede türkiye cumhiriyeti(cumhuriyet dediğin demokrasiyle olur ama demokrasi 30 milyon kişiye karşı 13 bin kişinin dedinin olmasıyla
omaz)bir arpa boyu yol alamaz......
saygılarımla..

Adsız dedi ki...

birazdan yazacağım sözler yanlız ve yanlız kurtlar vadisi terör gibi bir dizinin halkın anlayışını bozduğuna inanan ve bu diziyi yayından kaldıranlar için...hangi akla dayanarak böyle bir gaflet de bulunurlar anlamıyorum..neye dayanarak halkın bu diziye izlemesine engel oluyorlar..gün içerisin de okadar saçma ve gereksiz program varken bu diziyi nasıl yasaklarlar..o saçma diziler halkın beynini yıkarken..kurtlar vadisi terör gibi dizinin halkı bilinclendirmesini neden engellerler..bütün bu yapılanların tek bir amacı olabilir ya bu diziyi engelleyen kişilerin terörle ilişkileri var.ki bence kesin öyle..yada halkın bu konuda bilinçlenmesini istemiyolar...halbu ki bıraksalar insanlarımız terör konusunda ne yapacaklarını,nasıl karşı koyacaklarını anlayacaklardı..ya devletimize ne demeli böylesine güzel bir dizi yapan arkadaşları abilerimizi kutlamak yerine medyanın.kendini bilmez gazeteci bozuntularının dizi hakkında saçma ve yersiz konuşmalarına seyirci kalıyor..kurtlar vadisi ırak çıktığında polat alemdar çuvalın intikamını aldı dediler..kurtlar vadisi terör çıktı işte bırakında terör sorunu nu halletsin..sizler bir şey yapamıyorsunuz bari bırakın bu şekil de şehit ailelerinin benim gibi vatan ewlatlarının ciğeri soğusun..bu düşüncelerimi her yer de dile getirecem bu dizinin yayına tekrar girebilmesi için gerekirse başbakana kadar çıkacam..böylesi büyük bir yanlışı bir kaç çapulcunun insafına bırakamam...sayın kurtlar vadisi yapımcıları ve oyuncuları TÜRKİYE CUMHURİTETİ'nin vatandaşı olarak arkanızdayım her ne yaparsanız sonuna kadar yanınızdayım sağolun var olun..

Unknown dedi ki...

yayınlanıcak programlar kaldırılıyo da neden amerikalılarda kan ve ölüm içerikli filimler kaldırılmıyo bizim askerlere çuval giydiriliyor biz elimiz kolumuz baglı iken kurtlar vadisi ırak filim icabıda olsa sesini duyuruyor soruyorum rtük e saygılarımla başka dizileri neden eleştirmiyosunuz biz gençlerin uyanması için neden çaba hazırlamıyorsunuz

Unknown dedi ki...

Paşacan;

O kadar dizi varken;Bindirbir gece (aslını herkes anladı) burada kızlarımıza 150 bin dolarla nasıl bir hayat şekillendirileceği anlatılıyor buna gem vurulmuyorda;Öznelliği binlerce kez ispatlanan güzel ve içerikli bir diziyi yayından kaldırmaları bunda okyanus menşei işler olduğunu akla getiriyor..

Adsız dedi ki...

ben fransadan tahir bu rtuk denen kurulusa ben cevap yazmaya bile tenezzul etmiyorum.onlar okadar alcaldilarsa diyecek soz yok

Adsız dedi ki...

Günümüzdeki kürt dizileri ellerini kollarini salliya salliya oynuyor propaganda yapiyor hic kimse birsey demiyor KV teröre karsi dizi yapiyor fasistlik oluyor yasaklaniyor dizinin birtanesinde teroristler otobüsü durdurup türk vatandasi olup ögretmen,polis,Türk askerini silahla vurabiliyorsa bunada tepki gelmiyorsa ve bu dizi hala devam edebiliyorsa helal olsun o diziyi gösteren Kanal Star TV ye söz ettigim Dizi mesela Köprü...

Adsız dedi ki...

Iyi Aksamlar,

ben Almanya'dan Murat, Kurtlar Vadisi Terör'ün yayindan kaldirilmasini siddetle kiniyorum. Almanya'da bugüne kadar hic bir sekilde herhangi bir yayinin kaldirildigini ne gördüm nede duydum. Bu düsünceyle ve bu davranisla Türkiye'nin Avrupa Birligi'ne ait olmadigini bir kez daha kanitlamis oldu. Burada Alman'lar bile böyle bir davranisa gülüyor böyle birsey olamaz diye bizimle dalga geciyorlar. Bu kafayla hic birzaman AB'ye giremeyiz. Böyle bir davranisla Ülkemiz Türkiye'de Düsünce ve Konusma Özgürlügünün olmadigi bir kez daha kanitlanmis oldu. Türkiye'de ve Yurt disinda Milyonlarca Insan bu diziyi izlemek istiyor. Izlemek istemeyen izlemesin.

Saygilarla Murat

Adsız dedi ki...

Kurtlar Vadisi kahramanlarin degil KATILLERIN dizisidir. Insanlarimizin katil guzellemesi yapan bu diziyi izlemesini sakincali buluyorum. Yayindan kaldirilmasi en azindan 17-18 yasinda cocuklarin kendilerini kahraman sanarak, ellerine silah alip bu ulkenin aydinlarini oldurmelerinin onune gecer.

Adsız dedi ki...

Selam Türk ve Müslüman Kardeslerim, ben Almanyadan Yaziyorum. Biz de cok üzüldük KURTLAR VADISI TERÖR Yayindan
kalkdi diye. Bu Dizi'de Aslinda Gercekleri Gösteriyor. PKK'ya karsi Savasmayi Gösteriyor. O Hayin PKK Terörü bu Diziyi kaldirti. PKK'ya cok Destek veriyorlar önce Kalles Almanlar ve bütün Avrupa Hayinleri. Bizde Kurtlar Vadisi'ne cok Destek vermeliyis, cünkü Türkiye'yi kötülen cok Yabanci Film ve Dizi var. Bizde Öyle Filmlere Yasak Etmeliyiz. Ermeni Film'leri var Türkleri Barbar Gösteriyor. Cok Sacma ve Yalan Film'ler var bu Yavurlardan. YANI LÜTFEN BÜTÜN TÜRK
MILLETIMIZE BU MESAJ GÖSTERIN. KURTLAR VADISI TERÖR GERI ISTIYORUZ.

Adsız dedi ki...

cok acayip bir ülkemiz var cok korkagiz (ülkeyi yönetenleri kastediyorum) onlar korkmasa bu filmin yayinlanmasina karsi degil masaya yumruklarini vurup bu film oynayacak derlerdi ama her yerde oldugu gibi yine piyasada yoklar irak meselesinde oldugu gibi pasif kaldilar birakinda herkez görsün nelerin yasandigini belki avrupadanda görürler yabancilar terörün ne oldugunu neler cektigimizi ve bencede bu pkk denen sey bizim topraklarimizda yasayan kürt kardeslerimizden degil disardan gelen mahluklar uzaktan kumandayla isleyen mahluklar kendi zekalari olmayan mahluklar neyse yine tansiyonum cikacak simdi bir hic icin bu vatan bölünmez diyoruz ama basimizdakiler böyle yapmaya devam ederse icimizdeki pislik temizlenmezse vatan matan kalmaz.

Adsız dedi ki...

arkadaslar ben almanyada yaziyorum aynen herkes gibi bir hafta bekledik bu dizinin 2. bölümü ama öle görünüyorki birilerinin bir yerlerine dokunuyor ranti tehlikeye giriyor sadece onlar degil birde bana göre diger tv kanallari show tv nin reating ini kiskaniyorlar cünkü 30 milyon insan izliyor diziyi daha da izleyenlerin cogalacagini düsünüyorum ama bu diziyi kaldiranlar birde su asiret dizilerine baksinlar esas bana göre onlarin kalkmasi lazim cocuklarimizin konusmasi degisiyor onlar kaliyor vadi kalkiyor BU NE IS ANLAMASI COK ZOR insaallah pana film bir sekilde yine yayinlar ve izleriz bu diziyi , ve bence bu dizide bircok gercekler var ve bunlarin halkin duymasini anlamasini istemiyorlar örnegin bir BOP ( büyük ortadogu projesi) ve nice konular ama sunu bilsin ler TÜRK halki cahil degil bunlari biliyor ve dahada bilincleniyor RTÜK ün kimin yandasi oldugu bu sekilde ortaya cikiyor slm lar arkadaslar

Adsız dedi ki...

Bu dizinin yayinlanmasindan rahatsiz olan kurum yada kisilerin rahatsizligi merakimdir.Biz degilmiyizki demokrasinin var oldugunu söyleyen Türkiye Cumhuriyetinin bir hukuk devletinin oldugunu idda eden.Dökülen kanlarin yakilan canlarin bir belgesel yada bir diziolarak desifre edilmesinden ne gibi rahatsizlik olabilir,ozaman bu dizinin yayinin durdurulmasi isteyenler yoksa vatan hainlerimi ben bu dizinin devamini izlemek istiyorum.Eyer bir kürt kanali varsa bu dizide olmali Dünyanin hic bir yerinde böyle bir uygulama yoktur.Siddetle kiniyorum

Adsız dedi ki...

sandılar ki vadiyi kaldırınca yanlışlar göz ardsı edilecek saklanacak yine hersey ama zaten gerek yok kodumunun yanlışları sap gibi belli rtük bunuda sitenizde yayınlamanıza izin wermez şimdi onada koyayım adam olsunlar yayınlasınlar wadiyi başlatanda sonlandıranda bizizzzzzz a.q.

Adsız dedi ki...

bu diziyi engelleyenlerin allah belasını wersınnnnnnnnnnnn alayını...... bu yorumları yazacagınza 444 1 178i arayın alayına söwün protestonun allahını görsünler a.q. ben yanınzdayımmmmm

Adsız dedi ki...

rtük = pkk
kv teröre karsiya onlarin götüne giriyodu zaten serefsiz picler
kvnin yaninda 30 milyon izleyici ve sehitlerimizin analarinin göz yaslari var kolay kolay vazgecmeyiz
atvninde allah belasini versin onlarin basinin altindan cokti zaten
burdan bütün izleyicilere sesleniyorum atvye bakmayin sabah gazetesinide almayin
o serfsiz piclere ait nede olsa burda almanyada herkez türkiyede 30 milyon insan 4 gözle kvyi beklediler ne aldik?
havamizi aldik
ne yaptilar?
30 milyon insani enayi yerine koydular imansizlar

Adsız dedi ki...

meyve veren ağaç taşlanır. kerameti sanal hikaye veya senaryo yazılmış bir dizi. Kötülük neresinde.? Diğer gözle bakarsanız TÜRKİYE 'nin kanayan yüzü!. Şimdi size soruyorum, memleketin doğu bölümü ile batı bölümü arasındaki fark ne.? ip ucu olarak askerliğini yapmış ( doğuda ) olanlar bilirler. Yavaş yavaş batıya mikrop bulaşmaya başladı ve bunu insanları uyarmaya başlayanlarda göze batmaya başladı. Sorun dizi değil, sorun insanlar uyanmasın!. Bir gün gelecek anlayacağız ama iş işten geçecek!

Adsız dedi ki...

düne kadar yiyecegimize iceceyimize itnalatimiza ihracatimita yönetimimize yasamiza hakkimiza karisanlar bugün ne seyredecegimize karismaya basladi.gecbile kaldilar,ama erotik kanallar serbest cünki millet onlarla ilgilenirken,birileri arkadan baska filim ceviriyor.cok merak ediyorum acaba anli sanli ayyildizli,insanin bakdikca vatani icin ölesi geldiyi bayragi(dün irakta oldugu gibi)ne zaman deyistirtecekler.BU.................INSANLAR

Adsız dedi ki...

bende japonyadan ersin burada bi turk olarak lanet ediyorum . cunku turkiyenin gercekleri boyle ama biriler engelliyor biz burada 3 bin turk olarak lanet ediyoruz bir dahada hani yayin ozgurlugu vardi ?? nerde / yapmayinn

sen dedi ki...

Ne kadar bir adaletsis ülkemiz var.ciplak kadinlari, erotik filmleri, bikinili manken leri, vs... cikariyolar televizyona ,kendini bilmez insanlari tarik oluyo gidip sagda solda genc kizlara tecavüz ediyorlar.buna niye kimse karismiyolarda, böyle gercek olanlari anlata bir diziye karisiyorlar.her ülkede bu tars diziler var onlar niye yasaklanmiyo????islerine gelmedikleri zaman istediklerini yapiyolar.kürtlere lafim yok ama vatani ayirmaya calisanlri hepsini asmak lazim.ama nerde!!!!!!!!!

sen dedi ki...

arkadaslar ne kadar adaletsiz bir ülkede yasiyoruz.Televizyona cikariyolar bikinili mankenleri, ciplak kadinlar , erotik filmleri vs....
kendini bilmez insanlari tarik ediyolar ondansonra genc kizlarimiza tecavüz ediliyo bissürü tecavüz olaylari var ülkemizde.onlari yasak etmiyolar ugrastik lari sey bir Action dizi.bu tür diziler her ülkede var.Acaba neyi gene örtbas etmeye calisiyolr?????kürtlere lafim yok ama vatani bölmeye calisanlari ben ce hepsini asmak lazim bu vatan kolay kazanilmadi bissürü sehit kani döküldü.ne cabuk unutuluyo bunlar.

Adsız dedi ki...

Kimse kalkipta Semra Hanimlar, Seda Ablalar kalksin demiyordu da simdi KV mi batti gözlere?!! InsaAllah yakinda tekrar gösterime girer. 2007 Türkiye sinde bu tür diziler yayinlanabilmeli. Insanlarin beyinlerini Semralar la bulandirmaktansa KV ile birseyler ögretilsin. Yine de bir kücük sikayetim olacak. KV yayinlanmasina yayinlansinda, 7 yas siniri cok mantiksiz. En azindan 16 yas ve üzerine izin verilmeli. Beni en rahatsiz eden ekranin sag üst kösesinde bulunan 7+ idi. Umarim buna daha cok dikkat edilir ilerki zamanlarda. Selamlar:)

Adsız dedi ki...

bizde bekliyoruz ikince belömüne

Adsız dedi ki...

ben kanada'dan yaziyorum ve kurtlar vadisi baslamaz baslayali kesintisiz izliyoruz aileecceekkk . yeniden kurtlar vadisi cikinca, [kurtlar vadisi teror] oyle sevinmistikki anlatamam. birinci bolumunu zor izledik, cunku o kadar yogun ilgi vardiki o kanalda ilk 10 dakika kesintili olarak izledik ama ondan sonrasini heycan dolu gozlerle takip ettik. neyse ikinci hafta geldi, yine cok heycanliydik bi baktik rtuk kesmis. ya bu ne ya, :S bu dizide anlamli seyler gosteriyorlar diye boyle yapilirmi? ins bursuru protesto edenler olurda rtuk su engellemeyi kaldirir...

Adsız dedi ki...

Ulan bu pkk larin amina koyum,..
Hersey bunlarin basini altinda cikiyo...

100 de 100 tehdit vardir bu iste...

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar RTÜK'e hiç alan kodu çevirmeden direkt 178 nolu telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.

KURTLAR VADİSİ TERÖR DİZİMİZİN YAYIN HAKININ VERİLMESİNİ İSTİYORUZ.

Adsız dedi ki...

YAAA BU NE SAÇMALIKTIR KARDEŞİM, RTÜK YAYINDAN KALLDIRDI DİZİYİ ŞİMDİ ALSIN MÜNASİYP BİYERİNE MONTE ETSİN, BİTON SAÇMA SAPAN PROGRAM WARKEN KALDIRMAK İÇİN BU DİZİYİMİ BULDU, RTÜK TEN İSTİFA İSTİYORUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KVT dedi ki...

Benim bircok tanidigim kisiler var ki hayatinda hic bir diziye bakmamislar ve bakmiyolarda 'kurtlar Vadisi terör haricinde!!' Bu dizi hic bir Irki kötülemedigi, daha önce hic bir dizide söz konusu olmadigi gibi, millionlari önüne kilitledigi halde, niye kendilerini Kurtlar Vadisi terörün yayindan kaldirmak gereginde buluyolar?? hayatin gerceklerini gösteriyorlar diyemi? Hatirliyorsaniz Kurtlar Vadisinin daha ilk bölümlerinde cakirin ölmesi, bütün milleti ayaga kaldirmisti, protestolara neden olmustu. Peki simdi diziyi hep kaldirdilar; hic düsünmüyolarmi ki bu daha büyük Protestolara neden olacak? Bu dizinin kaldirilmasi nedeniyle kafalara aciklanmayan bir cok soru geliyor..... neden acabaa kaldirdilar diye...

Adsız dedi ki...

Bu ülkede ne zaman güzel birşey yapılmaya çalışılsa birileri hemen engelliyorlar. Ama bilsinler ki artık o devir bitti. Bundan sonra kim bu millet için önemli birşey yaparsa bu millet onları destekleyecek. Ayrıca inanıyorum ki kurtlar vadisi yayına kısa sürede dönecek. Yoksa birileri bilsin ki bu mesele çok su götürür.

Adsız dedi ki...

VATAN MILLET SAKARYA.....Slm MILLET,DIZIMIZI GERI ISTIYORUZ......NE GEREKIYORSA YAPARIZ..........SOKTUMUN PKK`SI .....UGUR

Adsız dedi ki...

oncelikle sunu soylim rtuku siddetle kınıyorum bu kararından dolayı boyle bir kararı rtukun tek basına ve ozgur iradeyle aldıgına inanmıyorum.bu dizide anlatılanlar kesinlikle gerceklerden ibaret ve bir cok insan gibi bizler cok seyi bu dizi sayesinde algılayabildik.bu tur gerceklerin toplumdan gizlenmemesi gerektigine inanıyorum.bizler turk evladı olarak tabiki vatanımıza karsı uzanacak her eli kesmeye hazırız.bu vatan icin icin seve seve canımızı feda etmeye hazırız tabi bunu yapmak icin bizlere kurtlar vadisinin yada bir baska sekilde herhangi bir olayın sebeb olması soz ko nusu deyil tabiyani kurtlar vadisi bazı seyleri korukledi suc isleme eyilimi yarattıgına inanmıyorum tam tersi vatan sevgisiyle dolu yureklere cesaret verir.bu ulkede hic bizaman vatan sevgisiyle dulu yurekler tukenmiyecek ve canını vatan icin feda etmeye hazır genler her zaman varolmus varolcaktır.....

Adsız dedi ki...

selam arkadaslar. kurtlar vadisini kaldiran her kimse onu kiniyorum ve allaha havale ediyorum.

Adsız dedi ki...

Arkadaslar kurtlar vadisi teror Tayip Erdoganin talimatiyla yasaklanmistir bunu herkes boyle bilsin. Kurtlar vadisi bazi gercekleri aciga cikardigi icin ve teror gibi olaylarla nasil mucadele edilmesi gerektigini anlattigi icin beyefendi korkmus ve oy kayibina ugrarim diye bu diziyi yasaklatmistir. Tayip efendi sunu unutmaki terorle mucadele edecek tek parti milliyetci hareket partisidir ve butun oylari bu parti alacaktir. Allahin izniyle tek basina iktidar olup butun yolsuzluklari ortadan kaldiracagiz. Kurtlar vadisi yeniden yayina girip gercekleri anlatacaktir bundan hic suphem yok. cunku senin bu baskiya dayanmaya gucun ve cesaretin yok.....

Adsız dedi ki...

ben kac günden beri rtük ü ariyorum almanyadan ama bir türlü telefonlarini cikaramiyorum hep mesgül düsüyor ama aramaya devam edicem simdilik onlara a mail yazdim bunun pesini birakmicam ne gerekirse yapicam.

Adsız dedi ki...

ben beylikdüzünden ünal öncelikle bu diziyi ortadan kaldırmak isteyenler çok açık belli milletimizin milliyetçi duygularını bi nevi bastırmak ama bunlara gücü yetmeyecek ben inanıyorum pana film bu diziyi yayına koyayak izleyicileriyle buluşturacak kimsenin gücü yetmez.

Adsız dedi ki...

ben kayserıden ali rtüku anlamıyorum o kadar sacmalık varken neden bole gerceklerı saklamak ıcın ugrasırlar bılmıyorum ya bunlarda yara var yada korku var kurtlar vadısı ekıbıne burdan tsklerımı ıletıyorum helal olsun sıze toplumun asıl sorunlarını ele alıyosunuz asıl olan ve herzaman saklanan gızlenen sorunlarını ve gerceklerını...yarası olann gocunuyor kurtlar vadısını bole yapanların ıns yuzu gulmez ıns allah bunlara bole acı verırde toplumun bılgılenmesıne engel olmanın ne demek oldugunu anlarlar kurtlar vadısınden ben mafyacılk ogren mıyorum aksıne devletımız tanıyorum sorunları mızı bılıyorum kurtlar vadısınde kısıler ve olaylar gercektır adamlar sevgılı bulmuyo dıger programlar gbı mılletı uyandıyo ya ondan yasakladılar tabı ben cok sınırlendım neyse

Adsız dedi ki...

BÜTÜN TÜRK KARDESLERIMI CANDAN SELAMLIYORUM ARKADASLAR KÜRTLÜK LAZLIK ALEVILIK YADA CERKETLIK DIYE BIR KIMLIK YOK BIZIM BIR TÜRK KIMLIGIMIZ VAR BIR BAYRAGIMIZ BIR DE VATANIMIZ BU KIMLIGI BU BAYRAGI BU VATANI TANIMIYANLARIN HEPSI SREFSIZDIRLER BUNLARIN HEPSINI IPTE SALANDIRMAK LAZIM CÜNKÜ BUNLAR BENIM GÖZÜMDE VATAN HAYINI VE AMERICAN KÖPEKLERIDIRLER AMA BIZLER OYUNA DÜSMEYELIM SENELERDEN BERI AMERICA TÜRKIYENIN GÜCLENMESINI ENGELEMEK ICIN TÜRKIYE ÜZERINDE BÜYÜK OYUNLAR OYNUYOR NE YAZIKI BIZDE BU OYUNLARA HEP KANDIK BUNA BIR SON VERMEMIZ LAZIM BUGÜN DIZYI ELIMIZDEN ALDILAR YARIN VATANI ELIMIZDEN ALIRLAR TÜRK HALKININ UYANIK OLUP OYUNLARA DÜSMEMESI LAZIM SENELE´RDEN BERI TÜRK HALKINI SAG SOL DAVASIYLA BIRBIRINE KATI DINCILER DINSIZLER DIYE COMAK SOKTU VE KÜRT TÜRK DIYE BIRSEY ORTAYA ATI BELKI YAKINDA DAHA BASKA PISLIKLER ORTAYA ATAR BIZLERIN BUNLARA KANMAMAMIZ LAZIM BIRLIK OLAMAMIZ LAZIM SAG CI SOLCU DEMEDEN ONUN GECMISI BUYDU BUNUN GECMISI BUYDU DEMEDEN EL ELE VERMEMIZ LAZIM BU DAVALARI ORTDAN KALDIRARAK AMERICA YA EN BÜYÜK TOKADI INDIRMIS OLURUZ IS ISE GELDI ZAMAN BIRLESIB COK BÜYK GÜCLER OLSTURUB BU VATANI NE OLURSA OLSUN KIMSENIN BÖLEMICENI GÖSTERMEMIZ LAZIM EGER BIRLESMESEK SAGCIYDI SOLCUYDU KÜRT DÜ LAZ DI DERKEN VATAN PARCA PARCA OLUR VE AMERICA DA ISTEDIGINE ULASIR IRAK BIR ÖRNEKTIR ÜLKEMIZDE BAZI SEREFSIZLER DINIMIZI KULANARAK HALKIMIZI YANLIS YÖNLENDIRIP BIZLERI BÖLMEYE CALISIYORLAR VE AMERICA YA PESKES CEKIYORLAR BU SEREFSIZLER AMERICANIN EMRINDE CALISIYORLAR COCUGUNU AMERICADA OKUTUYOR VE GELIP TÜRKIYE YI YÖNETIYOR BUNLAR ARTIK ACIK ACIK OYNANIYOR BUNLARI GÖRMEMIZ LAZIM TAYIP ERDOGAN ÜLKEMIZ ICIN BIR TEHLIKEDIR BIZ HALK OLARAK BUNUN GIBI INSANLARI DEGIL BASBAKAN YAPMAK IPE GÖTÜRÜP SALANDIRMAK LAZIM CÜNKÜ AMERICA ONUN GIBI MASSALER SAYESINDE BU ÜLKEYI KONTROL EDIYOR VE BU DEVLETI BÖLÜP ELLE GECIRMEYE CALISIYOR BU VATANI SEVENLERE SESLENIYORUM BIZ TÜRKÜZ KARDESIZ BIRLESELIM TEK GÜC OLALIM KIMSEYE BIZI BIZE DÜSMAN YAPMASINA IZIN VERMEYELIM BUNA KALKISANLARIN CEZALARINI VERELIM BIR ZAMANLAR YAPTIGIMIZ GIBI NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE:::: NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE:::::NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Adsız dedi ki...

bu böyle olcak gibi degil arkadaslar bizlerin bir yerde bulusup bu serefsizlere karsi ne yapacagimizi beraber karar almamiz lazim ben rtük ü aradim ama bundan ne cikar bilmiyorum birlesmemiz lazim fikirleri olan lar yazsinlar biz türk gencleriyiz atalarimizin kanlarini tasiyoruz yilmicaz ne gerekirse beraberiz gerekirse o serefsizlere savas acariz elimizden ne geliyorsa ortaya koyalim söz konusu olan vatanimiz fikirlerinizi bekliyorum isteyem msn ime de yazabilir cetinn29@hotmail.de

Adsız dedi ki...

ya kurtlar vadisi terörü yayınlasalar ne olur yayınlamasalar ellerine ne geçer okadar kadın programı var onları kaldırmıyorlar bir tane adam gibi film var onu kaldırıyorlar. böyle demokrasi olmaz ki

Adsız dedi ki...

ya kurtlar vadisi terörü yayınlasalar ne olur yayınlamasalar ellerine ne geçer okadar kadın programı var onları kaldırmıyorlar bir tane adam gibi film var onu kaldırıyorlar. böyle demokrasi olmaz

Unknown dedi ki...

bu kurtlar vadisi terörü yanından kaldıranlarında kaldırtıranlarında alayına ..........anladınız ağzımdan kötü söz çıkarmayın bn vatandaş olarak K.v yaınlanmasını istiyorum bu dizinin kaldırılmasını istiyenlerin hepsi vatan hayinii size ne lan ne varda kalıdıyosunuz diziyi allahtan dileyim bu ve bunlar gibi adamların cezalarını vermesidir allaha amanet olun arkadaşlar

Adsız dedi ki...

kurlar vadisi terör eğer yayınlamasanız siz millet adına çok kötü bir şey yaparsınız.kumanda sizde isteyen izler isteyen izlemez.hadi hep birlikte kurtlar vadisi terör yayınlansın.nolur.......ya sinamada ya başka bir kanalda bukadar seveni var filmin nolur kaldırmayın nolllllllllluuuuuuuurrrr.yalvarıyorum.millet adına,kaldıran kaldırtıran çok kötü birşey yapmıştır.milletçe yayınlanmasını istiyoruz...........

Adsız dedi ki...

BENIM ADIM MERT TÜRKÜM VE TÜRKLÜGÜMLEN GRUR DUYUYORUM SIMDI BURDAN BU DIZIYI KALDIRANLARA BU DEVLETI BÖLMEYE KALKANLARA AMERICA IN AVRUPANIN GÖTÜNÜ YALAYANLARA SESLENIYORUM BUNLAR TÜRK DEGIL ARKADASLAR BUNLARIN BABALARI AMRICALI YADA AVRUPALI NEBICIM ANANIZ VAR LAN SIZIN KANCIKLAR SIZIN GIBI SEREFSIZLERI DÜNYAYA GETIREN ANALAR OLMAZ OLSUN KÖPEKLER DEFOLUN LAN TÜRKIYEDEN BIZI CILEDEN CIKARMAYIN LAN BEN TOPRAKLARIMDA YASAYAMADIM ÜLKEMIN HAVASINA DOYAMADIM SUYUNU ICEMEDIM AMA BEN BU ÜLKENIN BÖLÜNMESINE DEGIL KILINA ZARAR GELICEGI AN KANIMI SEVE SEVE DÖKERIM BIZ ALMANYADA VATAN SEVGIMIZI MILLIYET CILIGIMIZI KAYBETMEDIK SIZE NE BATI SEREFSIZLER SIZ YA BU TOPRAKLARI ADAM GIBI TERK EDERSINIZ YADA 65 MILYON DEGIL DISARDA YASAYAN MILLIYETCI VATANDASLARI UNUTMAYIN MILYAR ASKER OLURUZ SIZI AMERICANIN GÖTÜNE SOKARIZ BIZ MILLIYETCILER NE SIZIN AMERICANIZDAN NEDE SIZIN AVRUPANIZDAN KORKMUYORUZ ASKERIYEMIZIN BIZE BIR ISARET VERMESI YETER BIZ ASKERIYENIN YANINDAYIZ BIZ SAVASMAYA DEGIL ÖLMEYE HAZIRIZ KORKUN BIZDEN HEPINIZIN IPINI CEKICEZ BU LAFLARIN KIMLERE GITTIGI BELI ONLAR KENDILERINI BILLIYOR GRURSUZ ADI SEREFSIZLER DIZI KALDIRMAK ÖYLEMI COKMU KORKTUNIUZ KORKAKLAR SIZDEN BASKA BIRSEY BEKLEMIYORUZ ISDE BÖYLE KORKUN AMA SUNU BILINKI BIZI DIZILERI KAPATARAK DURDURAMSINIZ BIZ SIZI DURDURACAGIZ VE ASIL BABANIZ OLAN AMERICAYADA GÖNDERECEGIZ SEREFSIZLER ARKADASLAR BU KUSURA BAKMAYIN AMA BUNLAR ARTIK BU LAFLARI HAK ETTI ARKADASLAR BIR DE MILLIYETCI ARKADASLARIM BIR YAYIN VAR ANK AVRASYADA SUNULUYOR TÜRK KAHVESI HER PAZAR VE PAZARTESI ALMANYADA SAAT 22:00 DA OYNUYOR TÜRKIYEDE HERHALDE 23:00DE OYNUYORDUR O PROGRAMA BAKMANIZI TAVSIYE EDERIM GERCEKTEN HALKA SESLERINI DUYURMAK ICIN OGRASAN IKI KAHRAMANIMIZ VAR ONLARA DESTEK OLALIM ONLARI YANLIZ BIRAKMAYALIM ONLAR GERCEKTEN O KADAR TEHDIT ALSALARDA BIZIM SESIMIZI DUYURMAYA CALISIYORLAR BIZ MILLIYETCIYIZ VE HEP BIR BÜTÜNÜZ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE:

Adsız dedi ki...

rutuk mudur mutuk mudur hay allah seni bildigi gibi etsin KURTLAR VARDISINI GERI KOYUN bu kadar insan istiyor hala umursamuyorsunuz yazik valla yazik, siz hainsiniz... muhbirler

Adsız dedi ki...

arkadaslar kurtlar vadisi nasil devam edecek, bir fikriniz varmi?
sinema yoluyla mi yoksa sifreli bir kanal aracigiyla mi.
hepimize gecmis olsun. artik elden birsey gelmez ama kV nin bize ulasacagina cok eminim.

Adsız dedi ki...

duygularımızı da sansürleyemezsiniz ya! inadın,inadına seviyoruz ulan.HERKESE HAYKIRIYORUM:BAŞKA BENZERİ YOK ÜLKEMDE.SEVİYORUM BU DİZİYİ.SEVİYORUM LAAAAAAAAAAAAAN.

Adsız dedi ki...

Arkadaslar biryolunu bulup dizimize yeniden kavusmamiz lazim. Bu olanlara seyirci kalmayalim haydi hepberaber elele verip bu durumdan kurtulalim!

Adsız dedi ki...

vallahi hic avrupa birligine girmek icin caba etmeyin.... dizilere bile karsi cikiyorsunuz? neden?? cünki gercek.... bu diziyi yasaklamakla hic birsey degistiremezsiniz biz yine neyin yanlis neyin dogru oldugunu biliyoruz....

Özlem Özcan

Adsız dedi ki...

kurtlar vadisine son!!!!!!!!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

kardesim bu diziyi milyonlaca kişi izliyo gerçekleri anlattığı için bazı kişiler korkuyomu da kaldırılıyo onca gerksiz proğramlar var hiç biri bi boka yaramıyo insanın dengesini bozan kurtlar vadisi terörün yayınlanmasını istiyoruz tüm izliyicileri olarak (korkanlar yusuf yusuf)demekki..............