kurtlar vadisi pusu

Kurtlar Vadisi Teror bolum 2 fragmani

kurtlar vadisi terör 2. bölüm fragmanı




6 yorum:

genclifeteam dedi ki...

merhaba sayın site admini
size siteniz hakkında tekliflerimizi dinlemek ve referanslarımızı görmek için lütfen :

msn & mail : bysno@msn.com u kişi listenize ekleyin

Adsız dedi ki...

VATANHAINLERI ; DIZIYI ENGELLEYEN VATANHAINIDIR; BEN ERDAL ALMANYADAN; TÜRKIYE ICIN ÖLÜRÜM AMA VATANHAINLERINI AFFETMEM;SEREFSIZLER
beni seven beni arasin erdal26@mynet.com
ben kardesimle birlikte taekwondo okulu isletmekteyim,bütün hafta stressle geciyor persembeyi iple cekiyoruz ondan sonra alsana yasak. AYIP AYIP.
benimle irtibata gecin canlarim, KAHROLSUN VATANHAINLERI

Adsız dedi ki...

PANAFILM DIZININ BLÜMLERINI VCD YAPSIN VE SATISA SUNSUNLAR BIZ SATIN ALIR SEYREDERIZ ONLAR ENGEL OLAMAZ YADA SITELERINDE PARAYLA INDEREBILICEGIMIZ BIR SISTEM YAPSIN LAR VE HER HAFTA BIZE BU IMKANI TANISINLAR BIZ HER HAFTA ONLARIN EMEKLERINI ÖDERIZ SEVE SEVE BIR FIYAT KOYSUNLAR BÖYLELIKLEN BIZE KIMSENIN ENGEL OLAMICANI GÖSTERMIS OLURUZ BEN KÜRTLERE KARSI OLMAMIZ YANLIS ARKADASLAR ONLARLAN BIZ BIR KARDESIZ ZAMANINDA BERABER SAVASTIK EGER ONLARA KARSI DÜSMANLIK YAPILIRSA ISDE O ZAMAN AMERICANIN EKMEGINE YAG SÜRMÜS OLURUZ BIZ SIMDI ONLARLAN DAHA YAKIN OLUP KENETLENMEMIZ LAZIM BIR KARDES GIBI ZAMANINDA BERABER SAVASTIK SIMDI GENE BERABER SAVASIRIZ BIZLERI KIMSE BIRBIRIMIZE DÜSMAN YAPAMAZ AMERICA AVCUNU YALASIN YANLISA GELMEYELIM ARKADASLAR :

Adsız dedi ki...

ben şiddetle kınıyorum bu olayı ben eski bir askerim ve yaşım 38 olayın iki boyutu var bana göre birincisi söylenmekten korkan insanların söyleyemedikleri gercekleri bu milletin bilmeye hakkı var ikincisi sözüm o örümcek kafalılara bu zamana kadar erotix sova dönen dizileri görmeyen o gözler bir amarikan yapımı olan filmdeki şiddeti görmeyen o gözler şimdimi uyanıyor soruyorum size rambo vs filmlerden dahamı şiddet içeriyor bu dizi ben dizinin eksisiyle artısıyla bir turk olarak gurur duyuyorum bu diziden ve filmden şikayetci olanların aklından samimiyetinden süphe duyarım yasaklayanda yayından kaldıranda korkaktır korkagın ta kendisidir bu milletin duygularına gem vurmaya kimsenin gücü yetmez yetmeyecektir memleket üzerinde oynana oyunları bilmeyen yok guneş balcıkla sıvanmaz bunu görün artık

Adsız dedi ki...

Bu noktada birilerinin aslında, ince ince neden korktuğunu bildireyim.

Ortada görünmeyen bir genç var... Şu veya bu vilayet lisesini tamamladıktan sonra, üzerinde acemi terzi elinden çıkmış soluk ve buruşuk bir ceket ve pantolon, çekingen ve kaygılı, yılgın ve kuşkulu, dilsiz ve iddiasız, sokaklardan kırgın kırgın ve hep yere bakarak geçen genç adam...

Bu genç adam; ortalıkta görünmeyen bu genç adam, köylüsünden üniversitelisine kadar şu müşterek vasıfların tablosunu çizer:

Apışmış ve donmuş... Eşya ve hadiselere hakim ve başından sonuna kadar tezatsız bir oluş çizgisi üzerindeki insanların emniyet hissinden uzak... Yırtık, şirret, arsız mizaçlara yabancı... Hakkın söylenemez ve konuşulamaz bir şey olduğunu görmekten gelen bir tevekkül içinde.

Bu genç adama dikkatle bakarsanız, onu, Firavunun Piramidine taş taşıyan bir esir sanırsınız... Halbuki, o bu vatanın sahibidir.

Bu genç, Anadolu genci!!!

Düne kadar bu genç adam, inanılmış bir dava etrafında va ancak ev sahibine düşen bir çile borcu altında, Viyanadan Yemene kadar bütün taarruz ve müdafaa yollarımızı al kanıyla asfaltlamış, böyleyken hor görülmüş ve değerlendirilmemiş; bugün ise -ne siz sorun, ne ben söyleyeyim- yakasının içinde büzülmüş kalmıştır.

Buğünün genç adam tipini, dedesi başka, babası başka, camisi başka, okulu başka, mahallesi başka, meydanı başka, köyü başka, kasabası başka; kitabı, dergisi, gazetesi başka başka istikametlere çekerken, o, sadece bir bünye sırryla ayakta kalabilmekte ve bin yıllık Anadolu tarihinin hazin ve değişmez oluşumuna bağlı, her şeyi boyuna içine akıtmakta, içinde biriktirmektedir.

Ortalıkta görünmeyen bu gençtir ki, Türk gencinin hakiki tohumu ve tohumluğudur; ve bütün dava, cemiyet meydanında onun sayedar ağacını yetiştirmekten ibarettir.

Bu genç olma ve oldurulma yolundadır.

İşte bundan donlarina ediyorlar.

Kurtlar Vadisi ekibindeki arkadaşlar, korkmayın biz sizdeniz ve siz bizdensiniz.

İmza: Türk Halkı

Adsız dedi ki...

amann geberin beee