kurtlar vadisi pusu

kurtlar vadisi teror bolum 1 torrent links

Kurtlar.Vadisi.Teror.Bolum1.avi download torrent

Type
Videos - Find More Movies & Videos @ Movie Download Review
Seed/Leech
3 seeder(s), 4 leecher(s), 7 total peer(s) - Torrent Health:
0 downloads completed with 0.00KB (0 bytes) transferred (not reported)
Last Stats Update: -8 hours -43 minutes ago
See Live Torrent Stats down the page for the freshest data


Rating
No votes yet (Log in to rate it)

Flag
No flags set (Log in to flag it)

Info Hash
332b5afdcfb98ed13327d40dc6f00208089c01c3
Tracker
http://tv.tracker.prq.to/announce
Size
514.42 MB (539,408,938 bytes)
Added
2007-02-10 08:30:03 - 3 days 4 hours 60 minutes ago
Uploaded By
RSS Feeds (non-user)
Number of Files
1 files
[Hide File List]
Files
Path Size
Kurtlar.Vadisi.Teror.Bolum1.avi 514.42 MB

Password
No password specified

download kv torrent

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Turk basin ve sanat tarihinin en vahim sansur olayi ile karsi karsiyayiz.
Turkiye'de hayalleri ve menfaatleri olan guc odaklari; Turkiye'de ve yakin cevresinde cevirdikleri kirli dolaplari, kurduklari iliskileri desifre eden Kurtlar Vadisi dizisini sansurlemeye calismaktadirlar.
Gerekce olarakda gencleri siddete ozendiriyor gibi son derecede masum gorunen bir bahanenin arkasina saklanmaktadirlar.
Bu gun televizyon kanallarinda gosterilen programlarda her gun
Bir suru kasarli or............ populer kisilik olarak boy gosterirlen sesini cikarmayan,
Bir suru i..........populer kisilik olarak boy gosterirlen sesini cikarmayan,
Bir suru amerikan filminde siddet en ust boyuttayken sesini cikarmayan,
Haber programlari dahi g...... gobegini acan magazin yildizlari tarafindan isgal edilmisken sesini cikarmayan,
Turk ve Turkiye dusmani olan her turlu ideolojik gorus kendini rahatlikla ifade ederken sesini cikarmayan,
Yalan haber, yanli yorum yapilirken sesini cikarmayan,
Kadin erkek ve aile iliskilerinin en bayagi en pespaye halini realite show olarak yayinlayanlara sesini cikarmayan,
RTUK hazretleri Kurtlar Vadisi Teror dizisinin yayindan kaldirilmasi icin SHOW Tv yetkililerinden ricada bulunmus.
10-15 bin sikayet olmusmusmus da halk karsiymis bu dizinin yayinlanmasina guya .
O zaman rakkamlar ile konusalim:
Kurtlar Vadisi dizisi Turk dizi tarihinin en cok izlenme rekoruna sahip….Kurtlar Vadisi dizisi nin tekrarlari dahi rekor izlenme oranlarina sahip oldu...... Ratingleri ezdi gecti….
Bu dizinin kahramanlarinin rol aldigi Kurtlar Vadisi Irak filmini 5 milyondan fazla kisi para odeyerek seyretti, film tv de gosterildiginde de izlenme rekoru kirdi....Bu film Turk sanat tarihinin en cok izlenme rekoruna sahip….
Kurtlar Vadisi Teror dizisi ilk yayinlandigi gun % 50 izlenme payi aldi.....

Milyonlarca insanin begeni ile izledigi bu eseri bir kac bin kisi sikayet etti diye yayindan kaldirmayi teklif ediyorlar…..irrasyonel akil almaz bir gerekce........
Bu diziyi yayindan kaldirmayi teklif edenler bu dizi ile desifre edilen Turkiye aleyhindeki guc odaklarinin isbirlikcileridir!!!

Bu dizide basta CIA ve Mossad olmak uzere Turkiye'de dolaplar ceviren gizli guc odaklari ve organize suc orgutleri elestirilmektedir sadece.
Dizide siddet duzeyi asla herhangi bir amerikan aksiyon filminden daha fazla degildir. Dizinin bas kahramani Polat Alemdar ise Turkiye Cumhuriyetinin bir gizli ajanidir (james Bond gibi) Dizide hic bir sekilde ahlaksizlik ve suc ovulmemektedir.

Polat Alemdar’in cizdigi karakter son derecede olumludur icki icmez, kumar oynamaz, sevgilisini aldatmaz, dostlarina ve sevdiklerine sadik ve sefkatli, devletine milletine bagli iyi ahlakli bir insan profilidir. Her kesin kizini vermek isteyecegi bir damat adayi ......

Polat Alemdari oynayan aktor Necati Sasmaz gercek hayatinda da bir suru medya maymunundan farkli olarak son derecede olumlu bir portre cizer skandallara, sansasyonlara karismaz ozel hayati ile gundeme gelmez.

Cocuklarinizin ornek olarak olarak Kusum Aydini, Huysuz Virjini, yada donunu gostermeden oturamayan magazin yildizlarinimi benimsemelerini istersiniz Necati Sasmazi mi?
Transseksuel BE heraksam tv lerimizde gozkamastiran bir zenginlik ve ihtisam icinde ahkam keser ve kiminle ask yasadigini yada evlenecegini buyuk bir istiyakla uzatilan mikrofonlara binbir naz ve isve ile aciklarken RTUK hazretleride buna ses cikarmaz nedense, o cocuklarimiz icin guzel bir ornektir nede olsa....

Imparator olarak anilan bazi sanatcilar rol icabi degil gercek hayatlarinda kadin dover, adam kursunlatir mafyavari iliskiler ve pozlar icindedir, eslerini durmadan aldatir ama nedense gercek hayatinda bu isleri yapan sahis her aksam haber programlarinda dahi evimizin icine apansiz sokulurken Kurtlar Vadisini siddet iceriyor diye elestiren guruh sessizdir. O adami alkislar, yuceltir ve Imparator ilan eder cocuklarimiza model olarak sunar ve RTUK hazretleride buna ses cikarmaz. Bu adam cok izlendigi ve Kurt oldugu icin imtiyazlimidir acaba?

Cocuklarimizin ornek alacagi starlarin, populer kisiliklerin kimle dusup kalktigi kimden gayrimesru cocuk peydahladigi her aksam magazin programlarinda degil ana haber bultenlerinde bile tartisilirken bunun kotu ornek olacagi dusunulmez RTUK hazretleri mudahale etmez nedense . Bu ulkede yeterince populer ve zenginsen or..... i...... lez... olmak ayip ve yasalar da onemli degildir nasil olsa....Koseyi don populer ve zengin ol yeter.....Her turlu ahlaki ve toplumsal degerin ustunde bir imtiyaza sahip olursun....

Kurtlar vadisinin elestirilmesinin ve yayindan kaldirilmasinin istenmesinde siddet bir sebep olamaz. Kurtlar vadisindeki siddet herhangi bir Turk dizisinden, amerikan yada Turk filminden fazla degil. Ornegin Eskiya filmi siddet iceriyor diye hic elestirilmedi halbuki o filmde hem cok fazla siddet vardi hemde serserilik ve uyusturucu saticiligi mazur gosteriliyor ve eskiya yuceltiliyordu. Eskiya Kurttu kurt karakterlerin uyguladigi siddet siddet sayilmiyormu acaba?
Pek cok baska ornek verilebilir :mesela Yilmaz Guney filmleri bu filmler siddet icermiyormu? Tabi Yilmaz Guney sol entel takimi icin bir ilah onun siddeti nasil elestirilebilirki? Adam gercek hayatta bir hakimi vurdu oldurdu, tam bir serseri ama onu elestiren yok enteresan dogrusu…Bu arada Yilmaz Guneyde Kurttu degilmi bir baska imtiyaz ornegi sasmamak elde degil…..

O halde kurtlar vadisinin uzerine bu kadar gelinmesi neden olabilir?
Bu dizi ve takip eden filmin en onemli ozelligi CIA ve Mossadi acikca elestiren suclayan ve amerikan karsiti bir film olmasidir.
Kurtlar vadisi Irak amerikanin haksiz isgalini ve bu isgal sirasinda yaptigi insanlik disi isleri afise eden bir filmdir. Nerede ise belgesel ozelligi vardir bu filmin. Dunya sanat tarihinde belkide ilk defa bir film bir super gucun isgali devam ederken; bu gucun haksiz isgaline baskaldiran, bu isgal sirasinda yapmis oldugu insan haklarini ihlallerini afise eden bir yapim ortaya kondu bizim entel takimi bu yapimi bile elestirdi enteresan degilmi???
Kurtlar vadisi dizisinde ise organize suc orgutlerinin arkasinda yer alan ve siyasi emelleri olan gizli gucler elestiriliyor . CIA ve mossad hedef aliniyor. Entel takimi gene bu diziyi elestiriyor gerekce siddete ozendirmek enteresan degilmi
Kurtlar vadisi terorun ilk bolumu cok akillica basladi. Turk Kurt hepimizin ayni ulkenin cocuklari oldugumuz vurgulandi. Aramizdan bazilarinin etnik kimlige bakilmaksizin bazi guc odaklari tarafindan kandirildigi kullanildigi vurgulandi son derecede akilci ve olumlu bir yaklasim. Bu yaklasima itiraz etmek icin PKK taraftari olmak lazim.
Bu dizi ile bolunmek icin hic bir akilci sebep olmadigi vurgulaniyor. PKK nin arkasindaki uyusturucu trafigi sergileniyor. Bunlara kim itiraz edebilir ? bizim entel takimi gene elestiriyor sansur istiyor enteresan degilmi….
Bu kadar amerikan sevdalisi olunmazki canim………
Bizler bu ulkeyi, bu insani ve bu devleti seven sessiz cogunluk artik azinliktaki bu entel sirretligine son vermemiz lazim….
Kurtlar vadisine karsi uygulanan baskilara ve sansur girisimine karsi cikalim RTUK’e mail ve telefonlar ile bu diziyi destekledigimizi bildirelim. Ozgurlugumuze sahip cikalim Medyadaki Amerikan va Yahudi cikarlarini savunan guclere burada oldugumuzu hatirlatalim.. Gazete yazarlarina bu mektubu mailleyelim ve sessiz cogunlugun gucunu gosterelim lutfen
Saygilarimla
Murat Ozbulbul

Adsız dedi ki...

Türkiye 2.Bölümü göstermekten mi korkuyor?Neden yayina verilmedi?Reyting rekoru kirdi icin mi?neden?

Adsız dedi ki...

was soll das denn bitte???ich hatte mich so sehr auf diese serie gefreud und war auch vom ersten teil sehr erfreud:-)und nun???der grund ,warum sie diese serie nicht fortsetzen ,ist der weil die politik dahinter steckt,denn sie wollen nicht,dass die wahrheit ans licht kommt.ich rede von der ganzen politik -VON DEN MÄCHTEN die uns menschen und bürger hintergehen ,belügen und betrügen!!!!ich bin sehr dagegen ,dass diese serie nicht fortgesetzt wird!!!!!*BEBISKO62*

Unknown dedi ki...

SAYIN SİTE YETKİLİSİ
“KURTLAR VADİSİ”, “KURTLAR VADİSİ IRAK”, “KURTLAR VADİSİ PUSU”,”KURTLAR VADİSİ GLADİO” ,”KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN” isimli eserlerinin hak sahibi PANA FİLM A.Ş'dir. Siteniz içerisinde Müvekkil firmaya ait müzik eserleri,dizi bölümleri izinsiz olarak yayınlanmaktadır.
İş bu uyarımız ile birlikte siteniz içerisinden, anahtar kelimelerinizden ve arama motoru kriterlerinizden ve “kurtlar vadisi” ve ilgili içeriklerini tamamen kaldırmanızı aksi halde ; hakkınızda ceza ve hukuk davası açacağımızı ,sitenizin erişime engelleneceğini, yer sağlayıcı firmalarınıza ve reklam verenlerinize durumu bildireceğimizi yasal olmayan eylemlerinize destek vermeleri halinde reklam verenleriniz ve yersağlayıcı firmalarınız hakkında da yasal yollara başvuracağımızı yasal yollara başvurmadan önce SON olarak bildiririz.

NOT: Hukuka aykırı içerikler bizzat siteniz içerisinde barındırılmasa dahi bu tür içerikleri barındıran linklerin mevcudiyeti dahi aynı sorumluluğu doğurmaktadır.Fragmanlar bu kapsamda değildir.
PANA FİLM A.Ş VEKİLİ
Av.M.Gökhan Ahi