kurtlar vadisi pusu

Kurtlar Vadisi GuneyDogu Bomba gibi geliyor

Yapımcılar, Show TV ile anlaştı. Dizi, Kurtlar Vadisi Güneydoğu adıyla ekrana gelecek. Kurtlar Vadisi, eski ekibi ile birlikte 15 bölüm yayınlanacak. Yapım şirketi Pana Film'in ortakları ve dizinin senaristleri Raci Şaşmaz ile Bahadır Özener, Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'la görüştü. İki taraf dizinin yeni bölümlerinin 'Kurtlar Vadisi Güneydoğu' adıyla çekilmesi konusunda prensip anlaşmasına vardı. Dizinin kahramanı Polat Alemdar, yeni dönem Kurtlar Vadisi'nde Güneydoğu'daki 'dış mihrak'lar ve onların 'Türkiye'deki işbirlikçileri' ile çarpışacak. Pana Film'in dizi için alacağı ücret konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Show TV Genel Müdürü Saner, dizinin performansına göre fiyat konusunda anlaşma imzalayacaklarını söyledi.

kaynak : AnkaraHaber.Com

Bahadır Özdener - Kurtlar Vadisi Teror Hakkinda Bilgi Verdi

Show Ana Haberden;

Defne Samyeli:Yani Kurtlar Vadisi Güneydoğu’da o zaman,hemen bir fikir yürütelim.Siz bize ne kadar ipucu verirsiniz bilemiyorum ama sizin kahramanlarınız arasında mutlaka asker olacak.Korucular olacak.Bölge halkı olacak.Kürtler olacak anladığım kadarıyla...Bu işlerin içine girerken gerçek olaylardan da mutlaka faydalanacaksınız done olarak.Hiç ürkmüyor musunuz?

Bahadır Özdener:Bundan ürkerek bir yere varamayacağımızı gördük,farkettik.Bu sadece güvenlik güçlerinin bir başına orada o dağlarda o şehirlerde yapayalnız bırakılarak elde edildiği bir başarı bir mücadele olmadığını düşündük.Şöyle ki bütün dünyada bunun örnekleri var.Bir millet olarak topyekun bizim kanımızı emen bu terörle mücadele etmek zorundayız.